The Musical Box: Wild Strawberry Hills på Spotify

lördag 17 augusti 2019

Wild Strawberry Hills på Spotify

Bloggen har funnits i snart tio år. Det jag gör nu har aldrig tidigare hänt. För första gången länkar jag nu till låtar som bara finns på Spotify. Wild Strawberry Hills tredje minialbum, som fått det ledzeppelinska namnet III.

Det är dock inte hårdrock med 70-talsvibbar Wild Strawberry Hills ägnar sig åt utan någon form av jazz-funk-rock med en lätt men tydlig santanatouch.

Skivan är pinfärsk på Spotify sen bara några dagar. Jag säger Out Of Focus, men från Göteborg. Då vet krautrockfolket vad jag menar.

Att för första gången någonsin frångå principen att bara publicera texter om musik som finns fysiskt, på vinyl eller CD, då krävs det en hel del. Är inte säker på att det kommer att hända igen. Men kände att nu var det dags för ett undantag.

Så här kan du lyssna på EP:n Wild Strawberry Hills III, som innehåller fyra spår; Mojito, The Beauty Of War, Everything samt Our Revolution. SPOTIFYLÄNK.

Det är tredje skivan bandet ger ut. Singeln Welcome Home, 2012, EP:n Life Goes On 2016 och nu 2019 III.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar